Buljarica- Dubrovnik
Door: Carel
Blijf op de hoogte en volg Carel
09 Juni 2010 | Kroatië, Dubrovnik
Rond 9 uur zijn wij vertrokken uit Buljarica, nog even tanken en een nieuwe lamp gekocht. We passeerden de toeristische plaatsen Budva en Kotor die wij beneden ons konden bewonderen.
Een prachtige rit weer door de bergen en langs de Adriatische kust.
Bij Herceg Novi hebben wij de ferry genomen omdat iedereen het afraadde om de smalle kustweg te volgen. Voor € 8,50 waren wij aan de overkant en verder passeerden wij het vliegveld Cilipi waar vele privéjets stonden. We passeerden Kupari en stegen weer omhoog de bergen in, prachtige vergezichten weer.
Boven op de berg daalden we rechts de berg af en natuurlijk gingen wij weer een andere weg door Dubrovnik. Daar lagen prachtige cruis schepen en ook replica’s van oude houten schepen, dus was het nog een leuke bijkomstigheid dat we even anders waren gegaan.
We volgden richting Lapad en kwamen daar de bordjes tegen van de camping Solitudo.
Onze “truus” wist ons daar vijlloos heen te navigeren.
Een zeer uitgebreide royale camping met alle voorzieningen die je maar wilt hebben.
’s Middags hebben wij het strand en de omgeving nog even wandelend verkend en morgen gaan wij Dubrovnik verder verkennen met een gids.
09 Juni 2010 - 15:22
Dochterliefffff:
Zo, jullie hebben het erg leuk zo te lezen en maar goed ook want wij spoelen hier weg door de regen, gelukkig niet zo koud dus wel een beetje benauwd! Ik mag vanavond mee doen aan het straaten volleybal hoop dat het wat droger gaat worden want anders word het niets.
Genieten jullie nog maar lekker want ja het word al bijna tijd dat jullie deze kant op komen en hopelijk nemen jullie het mooie weer mee deze kant op!!
Liefss van ons allemaal