Split - Starigrad
Door: Carel
Blijf op de hoogte en volg Carel
12 Juni 2010 | Kroatië, Starigrad
Omstreeks half 10 vertrokken wij vanaf de camping richting Split. Via een heleboel kleine plaatsjes langs de strandweg , die wij hadden uitgekozen, kwamen wij in Zadar.
Natuurlijk weer prachtige vergezichten en vele mooie meren, welke allemaal erg zout zijn, maar daar zijn de buitendouches weer een goede oplossing voor.
Wij zijn langs het hele Zadarski Kanaal gereden om uiteindelijk bij Zadar, via vele zeemeren, af te slaan naar Murvica, Policnik bij het Velebitski Kanaal terecht te komen op een camping bij Starigrad, Paklenica. Een mooie camping van de ACSI.
Halverwege de reis hebben wij Roos in de camper genomen want het werd bij Ella en Cor wel heel erg warm in de camper.
Wij hadden de airco aangezet en dat was wel erg lekker, vond ook Roos die al snel languit aan de riem tussen ons in lag te slapen.
’s Middags heerlijk genoten van het strand en het zwembad van het hotel waar de camping bij hoort.
Verder even wandelen en ja hoor Joop en Miep, van de reis, kwamen ook op deze camping voor een nachtje staan. En natuurlijk even bijpraten onder het genot van een drankje natuurlijk.
’s Avonds nog even lekker in het zwembad gedoken en de bestemming voor de volgende dag even doorgenomen met elkaar. De bedoeling is dat we richting Istrië gaan zoeken voor een camping.
12 Juni 2010 - 20:42
Miep:
Hallo carel en wilma, jullie reis zit er bijna op nog een weekje, dan weer lekker in je eigen bed en dan ben ik ook weg, als alles mee zit is het bij mij zo goed als af,dus hebben jullie het rijk alleen,neem een beetje mooi weer mee,en dan kun je al je avondturen vertellen, ik heb wel al je verslagen gelezen maar er is nog altijd,meer te vertellen. groetjes ook aan cor en ella